Heste

Stald Night and Day
Laura Carlé og Røgild's Diablo


Laura og hestene


Laura Carlé er født i år 2000 og begyndte at ride, da hun var kun 2 år gammel - iført sut og cykelhjelm. Da hun var 10 år vandt hun sin første LA dressur.


Hun rider for Sportsrideklubben Aalborg (SAO), og modtager undervisning af Ole Madsen, Aalborg Ridecenter.


Laura har uddannet flere unge ponyer, og har kvalificeret sig til finalen i DSP's ponydressurchampionater hvert år siden 2010 med samtlige af de fire forskellige unge ponyer, hun har haft med. Første gang var hun kun 11 år og red her en 4 års pony.


Laura har desuden redet og fremvist de to pony hingste Charming-Boy Se.M. samt Skovlundegårds La'Coste.


Hun har selv uddannet tre ponyer til at modtage DSP's guldmedalje i dressur og to ponyer til landsstævneberettigelse (B-pony). Hun har redet pony landsstævner på fire forskellige ponyer og deltog ved Hold DM 2014 og 2015. Bedste resultat er 71 % i PRT (FEI team-test).


I 2016 har hun taget hul på at ride hest, da det er er sidste ponyår. Hun har lagt ud som hesterytter med at tilride Delay Lykkedal helt fra bunden. Delay er nu kåret i DV med "R" for bestået rideprøve.


I november 2017 startede Laura første gang på stor hest. Det var i MB0. I Januar 2018 har hun redet 68% i MB2 på Kjeldgården's Robin, som nu er vores.


Laura sponsoreres af HORSELINE RIDEUDSTYR


I stalden har Laura Delay Lykkedal, som vi købte som 3 års.
Rikkes ridehest er Heaven Heartbeat. Delay Lykkedal                                              Kjeldgården's Robin                                

Tak til vores sponsorer

Stald Night and Day v. Rikke og Allan Carlé - Vaarstvej 230 - Vaarst - 9250 Gistrup - tlf. + 45 29 11 05 58/+ 45 30 12 48 35 - rikke@stald-night-and-day.dk

Copyright © All Rights Reserved