Nyheder 2013

Nyheder og resultater


Se seneste nyt fra Stald Night and Day og følg med i resultater og begivenheder.


Nyheder fra andre år:  2016, 2015, 2014, 2013.


Aktuelle nyheder finder du her.
Nyheder og resultater 2013Nytår: Tilbageblik på 2013


2013 blev et meget spændende og godt år med ponyerne.


I starten af året debuterede Laura og Røgild's Dolina i LA4 og Dolina blev lynhurtigt B-pony. På sin 6 års fødselsdag deltog Dolina i sit første landsstævne. Dette var også Lauras landsstævnedebut. I sommeren var de kun et mulehår fra at opnå A-pony status. Røgild's Dolina er den kat. 3 pony, så vidt vi kan se, der har været længst fremme som 6 års nogensinde. Ingen af de andre gode kat. 3 ponyer gik landsstævner i så ung en alder. En meget flot præstation af Laura, der selv har uddannet hende. Det har været en spændende rejse med dejlige "Dolle". Røgild's Dolina blev d. 1.8. solgt til en dejlig familie i Sverige. Vi savner hende meget, men er glade for, at hun er kommet til en familie, der også har sportslige ambitioner.


I foråret 2013 begyndte Laura så småt at ville vise Røgild's Chico frem på stævnebanerne. Han er en stor pony, så det har taget noget tid for Laura at ride sig sammen med ham. Men i maj måned gik det løs, og de vandt LC dressur til klubstævne. Men allerede i september vandt de en LA4 til DSP's championatskvalifikation, og var direkte videre til semifinalen. I oktober, ved finalestævnet, vandt de en PRI med over 65 %. Nu er de for alvor i gang, og det så ud til at blive et flot par. Men desværre gik Chico over mål ved sin sidste måling som pony i december.


Både Røgild's Dolina og Røgild's Chico har opnået DSP's guldmedalje for sportsresultater i 2013.


Vores dejlige springpony Jestis Antine blev i foråret solgt til den bedste familie, man kan tænke sig. Den nye ejer Caroline kommer fra en rigtig hestefamilie, så her har hun mulighed for at udvikle sit talent for springning samt evt. senere videregive sine gener i avlsboksen. Det kunne ikke være bedre.


Røgild's Diablo købte vi i sommerferien 2013, og han er præcis den skønne pony, som vi drømte om. Laura og ham har brugt efteråret på at lære hinanden at kende, og Diablo har gået sine første ponystævner med flere sejre og placeringer på C-plan til følge. I september blev han suveræn vinder af championatskvalifikationen på landsplan. Ved finalestævnet blev de en flot nr. 3 samlet set. Til distriktsmesterskabet i Nordjylland blev parret ligeledes nr. 3, slået med kun

0,173 % til 2. pladsen. En flot start med denne fantastiske pony, som også er en rigtig kammerat. Altid glad og altid villig til at arbejde og samarbejde. De er nu ved at være klar til at starte PRI. Vi er spændte på, hvad den næste sæson byder på med Diablo.


Laura vil gerne takke sin sponsor Horseline for engagement og hjælp til altid at have flotte ponyer med til stævnerne.


December:

Vintertræning


November og december er som udgangspunkt stævnefri måneder i år. Begge skal bygges op til nye, større opgaver, og vinteren går med yderligere forbedringer og træning af grundridning og dernæst øvelser.

Chico venter på helt ny sadel, da det har vist sig, at den gamle slet ikke passede, selvom den var løbende tilpasset til ham af sadelmager. Vi ser meget frem til at få en ny sadel til ham, som er bestilt ved Ingdams.


16. november:

Røgild's Diablo vinder LA4


Selvom ponyerne egentligt har pause fra stævnerne, skulle Laura og Diablo da lige være med i en klasse på hjemmebane i Hjallerup. De red 66,4 % i LA4 og vandt klassen.


9.-10. november:

Laura på Rasmus Bagger-workshop


I denne weekend har Laura været på weekend kursus med Rasmus Bagger, for at få de rigtige værktøjer mentalt. En fantastisk inspirerende weekend. www.rasmusbagger.com.


27. oktober:

DSP championats finale: Diablo nr. 3 og Chico vinder PRI


Det blev en meget tæt finale i 6-års klassen for kat. II ponyer, som Røgild's Diablo var med i. Aldrig før har kat. II ponyerne været så gode og så velredne. Det er en god udvikling for pony sporten og championaterne.

Diablo gik opvarmningsklasse fredag og gik sin første LA4 til 65 %. Lørdag var der semifinale, hvor han var lidt spændt, og fik ikke vist sine gangarter helt optimalt, men gik LA1 til 69,31 %. Efter seminfinalen blev han nr. 4 med kun 2 % op til nr. 1. I finalen fik han vist sine gangarter bedre og Laura satsede lidt mere, men det kostede lidt små-fejl, og han gik LA4 til 64,69 %. Diablo fik lige et ekstra gear inde på banen, som Laura lige skulle lære at kende. Han fik meget flotte kommentarer med på vejen af dommeren som: "spændende fremtidspony" og "en pony der vil blive lagt mærke til fremover". De kravlede en plads op og ender som nr. 3 i championatet.

Røgild's Chico gik PRI fredag og vandt klassen med 65,75 %. Det var nok Lauras bedste ridt ham til dato, og der var ingen fejl som sådan. Med mere styrke kan han samle sig mere, men det kommer med tiden. Lørdag i semifinalen virkede han noget sur, og gik noget spændt, og vi fandt ud af, at dækkenet havde gnavet i mankestykket, så vi måtte desværre trække ham fra søndagens finale, da han var noget øm. Ærgerligt, men sikke en dejlig tur de havde fredag.

Vi er meget tilfredse med resultaterne, da der er stadig er plads til forbedringer med begge ponyer, og de alligevel gør det så godt. Det lover godt for fremtiden.


13. oktober:

Flot weekend med Diablo: Blev nr. 3 til distriktsmesterskab


Det blev en flot weekend med distriktsmesterskab, hvor Laura red op til sit bedste på nuværende tidspunkt. Fredag vandt Røgild's Diablo en LA1 med over 69 %. Lørdag blev han nr. 2 i 1. afdeling af mesterskabet med over 67 % og søndag gik han sin første LA2 til 65 % (2. afdeling i mesterskabet). Desværre blev han "kun" nr. 3, slået med sølle 0,173 %. FLOT redet. Se resultaterne fra mesterskabet her.


25. september:

Status efter 3. kvalifikation i pony dressurchampionatet


Efter 3 championats-kvalifikationer ligger Røgild's Diablo nr. 1 hos de 6 års kat. 2, og Røgild's Chico ligger nr. 3 hos de 7 års. De er begge direkte videre i semifinalen, da de begge vandt deres kvalifikation.


22. september:

C-stævne i Randers: Placering til Diablo


Laura har startet begge ponyerne ved C-stævne i Randers. Det var Diablos første C-stævne og Chicos 2. Så det var to "grønne" drenge, der var i byen. Diablo fik en 3. plads i første start og red 67 % om søndagen. Begge LA1. Flot debut.

Chico var desværre noget påvirket af omgivelserne og den kraftige vind, og var noget af en bandit. Han gik LA5 om søndagen, og formåede, trods mange krumspring, at få flere 7- og 8-taller for blandt andet travers og fri trav. Laura kæmpede flot og fik vist flere flotte ting mellem de uautoriserede "dressurøvelser". Dommeren skrev til Chico: "Super pony med kanon potentiale. Det kræver dog, at den vil samarbejde med rytteren, som gør sit bedste." Dét skal han nok få lært.                                   

                                                                                           

14. september:

Dobbeltsejr i dressurchampionatskvalifikation


Laura vandt kvalifikationen til DSP's dressurchampionat med begge ponyer. Røgild's Diablo vandt suverænt 6 års klassen (LA1) og Røgild's Chico vandt klassen for 7 års og ældre (LA4). Begge vandt de sikkert med en margin på ca. 10%, og begge er direkte i semifinalen. Diablo gik 72,9 % i programmet og Chico gik 64 % trods en ærgerlig fejl i mod slut. Trækker man den fejl ud, gik han resten af programmet til 71%. Link til ridtet med Diablo.


24. august:

Dobbelt sejr til Røgild''s Diablo og Laura ved første stævne


Laura og Diablo har i dag været til deres første stævne sammen. Og faktisk var det også Diablos debut til et rigtigt pony stævne. De vandt både LB3 og LA1.


1. august:

Vores kat. 3 pony er solgt


Røgild's Dolina er solgt til en fantastisk heste-familie ved Uppsala i Sverige. Vi ønsker jer held og lykke med jeres nye, dejlige pony, der nu får hele tre ryttere.


6. juli 2013:

Tæt på den endelig DM-kvalifikation


Lige ved og næsten. Bare 4,5 point fra DM billetten i dag med Røgild's Dolina.

   

20. juni 2013:

Vi har købt Røgild's Diablo


Røgild's Diablo SPH 190 er flyttet ind, og skal være Lauras partner på stævnebanerne. Det er vores 3. pony avlet af Stutteri Røgild og vores 3. Notre Bac-afkom. Se vores nuværende og tidligere ponyer her.


19. maj 2013:

Chico i stævnedebut: To sejre


Røgild's Chico og Laura har debuteret til et klubstævne og har vundet to starter med 68%. Det var samtidig Chicos debut på stævnebanerne med ponyrytter.


15. maj 2013:

Jestis Antine solgt

Vores dejlige springpony Jestis Antine blev i foråret solgt til den bedste familie, man kan tænke sig. Den nye ejer Caroline kommer fra en rigtig hestefamilie, så her har hun mulighed for at udvikle sit talent for springning samt evt. senere videregive sine gener i avlsboksen. Det kunne ikke være bedre.


20. - 21. april 2013:

Landstævnedebut med Røgild's Dolina


Debut til landsstævne på Dolinas 6 års fødselsdag! Dolina var super sød, men Laura var lidt nervøs, så de fik ikke vist sig optimalt. Dommeren skrev: "En pony med meget stort talent. En pony for fremtiden."

Aldrig før har en kat. 3 pony været så langt fremme så tidligt. Måske den yngste landsstævne debut pony i kat. 3 nogensinde?


30. marts 2013:

Røgild's Dolina er blevet B-pony i dag


Røgild's Dolina er i dag blevet B-pony/landsstævneberettiget ved at ride 66 % i LA4.                                                                                           

 

23. marts 2013:

Røgild's Dolina nr. 2 i LA1


Ved C-stævnet i Frederikshavn har Røgild's Dolina i dag fået en 2. plads. Kun slået med 0,3%


  


Copyright © All Rights Reserved