Nyheder 2016

Nyheder og resultater


Se seneste nyt fra Stald Night and Day og følg med i resultater og begivenheder.


Nyheder fra andre år:  2016, 2015, 2014, 2013.


Aktuelle nyheder finder du her.6. november:

RØGILD'S DIABLO VINDER PONY DRESSURCAMPIONATET

Røgild's Diablo blev ved pony dressurchampionatet vinder af klassen for 7 års og ældre kat. 2 ponyer og blev en flot samlet nr. 5 blandt både kat. 1 og 2 ud af et stærkt felt på 17 ponyer. Særligt lørdag var Diablo helt suveræn ved at gå 71,2 % i LA5-programmet og fik en samlet score på gangarter med 83,6 med en ridelighedskarakter på 8,8 som det bedste, og blev en samlet nr. 3 ud af 17 blandt kat. 1 og 2. Søndag var han en smule (for) frisk og var derfor lidt spændt i programmet.


Hvor er vi bare stolte af, at Diablo og Laura nu kan smykke sig med titlen: Campionatsvinder. Og sikke et flot punktum for Lauras og Diablo flotte rejse sammen. Diablo er i rivende udvikling er en usleben diamant - klar til meget mere med en yngre rytter.


Se resulater her.8. oktober:

RØGILD'S DIABLO VINDER PRT MED 67,7 %

Laura og Diablo fik et rigtigt godt ridt til klubmesterskab i Hjallerup Rideklub, hvor de vandt ponyernes svære klasse med et ridt i PRT til 67,7 % samt blev en samlet nr. 5 i klubmesterskabet. Den Lille Djævel er rigtigt ved at komme i god form, og vi ser frem til Lauras og Diablo sidste stævne sammen, som bliver finalen i ponyerne dressurchampionat til november.


Se resultatet fra klassen her.25. september:

RØGILD'S DIABLO SLÅR IGENNEM SOM AVLSHINGST

Røgild's Diablo SPH 190 (eft. elitehingsten Notre Bac samt elite-, sølvmedalje- og årets hoppe Fahrisha Du Bois) blev selv årets gangartshingst som 4 års og kåret med sølvmedalje. Han er nu 9 år og dobbelt vinder af dressurchampionatet og har været nr. 3 også. Han er B-pony i dressur. Han havde i sin første følårgang, der nu er 4 år, i alt 7 afkom. De tre af dem har i dag gået kvalifikation til 4 års dressurchampionatet i Haslev og blev nr. 1,2 og 3. Den ene af dem, Brettings Pardina, er den eneste hoppe efter Diablo, der har været fremstillet til hoppekåring. Hun er kåret med bronzemedalje.

Af hans 2. følårgang er kun 3 afkom, hvoraf det ene Rolsteds Don Disco lige har vundet hingstematerialprøven i dressur. Sikke en gennemslagskraft fra en super stamme fra Per Nielsen på mors og fars side. Spændende at følge de forskellige afkom fremover.18. september:

KUN 1,5% fra FINALEPLADS VED HOLD DM

Frederikshavn lagde igen klub til DM for ponyhold i dressur og det var en forrygende weekend med spænding og hygge. Laura havde for 2. gang Røgild's Diablo med. Første gang var for 2 år siden, hvor han gik LA4. Denne gang var han holdets PRT- og kat. 2 pony.


Diablo gik din bedste PRT ved et landsstævne og det blev belønnet med 65,4%. Han har stadig for lidt rutine til at gå helt fejlfrit, men der var god energi, sving og bæring. De små-ting får han nemt luget af vejen. Holdet endte som nr. 13 ud af 38 hold og var kun sølle 1,5% fra den eftertragede finaleplads. Flot gået! Tak til sponsorerne: Horseline, Rytterhuset Viborg samt 24Ride.28. august:

RØGILD'S DIABLO OG HRV VINDER BRONZE

Laura og Diablo var i dag med på det bronzevindende hold til Nordjysk Mesterskab/distriktsmesterskab. Diablo var helt i hopla og var hos hoveddommer nr. 2 i klassen knap 71 %.
12. august:

DELAY LYKKEDAL KÅRET I DANSK VARMBLOD

Laura fik sin debut med fremvisning med af stor hest til Dansk Varmblods hoppekåring på Vilhelmsborg. Her havde hun Delay Lykkedal med, som vi netop har købt. Hun bestod sin rideprøve og fik en fin beskrivelse: "Feminim, ædel og højtstillet hoppe med godt udtryk. Men kunne godt ønske større kropspartier. Der er ikke så meget af hende endnu. Endnu lidt ufærdig. Hun har en rummelig og taktfast bevægelse i skridt og en rummelig bevægelse i trav og galop." Hun blev kåret til RDS som bedste RDS-hoppe. Når hun bliver lidt mere færdig og har vokset lidt, kan vi stille hende igen. Hun var bare så super cool at have med i de omgivelser, så hun bliver en fantastisk ridehest til konkurrencebanerne. Hun er i vækst nu, så nu skal hun have voksepause nogle måneder.16. maj:

CHARMING-BOY SE.M. TIL RÅDIGHED FOR HOPPERNE

Sølvmedaljehingsten Charming-Boy er nu flyttet hjem til Stutteri Nørlund for at betjene hopperne for sæsonen 2016. Vi savner den smukke hingst allerede og har været utroligt glade for samarbejdet med Stutteri Nørlund.


Billedet er fra stævne i Løgstør i Pinsen 2016.


Nu skal vi koncentrere os om Diablo og Delay det næste stykke tid.5. maj:

DELAY LYKKEDAL UNDER TILRIDNING AF LAURA

Laura har den store fornøjelse at tilride den 3 års DV-hoppe Delay Lykkedal (De L'Or/Solos Landtinus) ejet og opdrættet af Heidi Nielsen, Stutteri Lykkedal. Den smukke og cool hoppe er meget arbejdsom og nærmest løber ind i trailer, når hun skal over til os for at ride. Skøn hest og super samarbejde mellem Laura, Delay og Heidi.


Video med Delay Lykkedal og Laura Carlé.

20. marts:

HINGSTEKÅRING

Sikke en dejlig weekend i Herning til Dansk Varmblods hingstekåring. Jeg havde den store fornøjelse at være speaker ved CDI-stævnet i dressur torsdag, fredag og søndag samt ved Unghestechampionatet i springning lørdag morgen. Sikke mange skønne mennesker, man møder dernede og sikke hyggeligt! Vi glæder os allerede til næste år. Se klip her (tryk på billedet til venstre) med Anna Kasperzak fra fredagens Grand Prix. Og intro-stemmen er Rikkes.

13. marts:

To gode ridt og en placering i Hjørring

Diablo og Laura var i Hjørring for at samle lidt rutine til Diablo. Det var et felt med mange dygtige ponyer og ryttere. Lørdag gik han en ok tur i PRI til 66,25 % og fik en fin 5. plads. Søndag gik han sin nok bedste tur i P-klasserne indtil videre. Men den flotte tur i PRT blev desværre kun belønnet med 65,89 % og de blev første uplacerede med bare ét point. Vi er glade for, at de ting, de arbejder med, lykkes ved stævnet. Diablo havde som altid sit flotte underlag og dækken på fra Horseline.

Se resultaterne her.


5. marts:

Charming-Boy og Røgild's Diablo fik to avlsgodkendte sønner

Nu kan også Diablo kalde sig "hingstefar"! Hans fantastiske afkom Rolsted Don Disco opnåede for 2016 avlsgodkendelse. Charming-Boy har i forvejen to færdigkårede sønner, og kan nu føje endnu en avlsgodkendt hingst til listen, idet Festinas Armani gik på fløjen blandt de 3 års. Stort tillykke til opdrættere og ejere!


24. februar:

Colorado er flyttet ind

Omkring juletid flyttede Lauritz.com Colorado ind. Rikke har med stor taknemmelighed lånt ham af Rasmus Rise som ridehest, og hun er super glad for at være kommet igang med ridningen igen. Han er en rigtig superstjerne, og har sprunget Grand Prix med sejre til følge.

Colorado har tidligere boet i USA, hvor han med Henrik Gundersen i sadlen har vundet mange store stævner.

Nu er han dressurhest hos os, og nyder tilværelsen. Selvom han er stor, så tror han, at han er en lille pony, man kan putte i lommen. Han er i sandhed en kammerat og en gentleman. Tak til Rasmus, fordi vi må låne ham.

I fimen til venstre kan du se en af hans sejre i Grand Prix.22. februar:

Landsstævne i Sundeved

Dejlig weekend i Sundeved er forbi. Diablo havde to gode ture fredag og lørdag i PRI og PRT til omkring 65 %. Der er stadig plads til mange forbedringer, men Laura og Diablo er på rette vej. De fik arbejdet med det, de havde aftalt, og skal nu hjem og arbejde videre. Søndag blev det lidt for meget for Diablo, hvor han blev meget træt. Tre dage med stævne var lige i overkanten, og det er faktisk også første gang, han er til stævne fra torsdag-søndag. I dag kommer der massør og så skal han nyde nogle dages fri.
30. januar:

Første rigtige landsstævne til Diablo

I weekenden havde Diablo to starter ved landsstævnet i Herning, som blev hans egentlige debut. Fredag gik han en PRT til hhv. 67%, 65% og 61% hos dommerne med et flot galopgrogram. Lørdag havde han fundet sit championatsgear frem! Det er ikke lige den slags gangarter, man vil se i en PRT, men flot ser han ud, når han ræser afsted som til en tysk hingstefremvisning. Dejligt han er frisk og energisk!!! De gear kan der bygges videre på. Kom sådan til at tænke på ham som 4 års til netop dressurchampionat, som han vandt. Se filmen af det til venstre her.


24. januar:

Diablo blev luftet på udebane

I dag har vi haft Diablo med ude for at tjekke gearerne på udebane. Han var frisk, som vi forventede, og det gav Laura gode muligheder for at "indstille" antennerne. Han fik 67,25 % i PRI og en 3.plads.

Se resultatet fra klassen her.


11. januar:

Røgild's Diablo er tilbage igen på stævnebanerne

Endelig! Efter en tålmodig genoptræning er Diablo nu tilbage på stævnebanerne. Han er stadig ikke i 100 % form, men ved stævnet på hjemmebane skulle han da være med. Og sikke en start! Vi var spændte og glade. Mest bare for at flette ham og gøre ham klar. Alene den glæde var enorm! Så (næsten) pyt med resultatet.


Laura var nok også lidt spændt, så der kom et par dyre rytterfejl. Men de to leverede også meget flotte ting. Blandt andet meget flotte øgninger i trav og galop. Og resultatet på 67% og en 4. plads i et meget hårdt felt var helt vildt! En rigtig drømmestart med vores dejlige kammerat Diablo.


Se resultatet fra klassen her.


Copyright © All Rights Reserved