Om os

Kontakt


Rikke Carlé

tlf. + 45 29 11 05 58

rikke.carle@gmail.com


Rikke på LinkedIN
 

Om Stald Night and DayStald Night and Day drives af Allan og Rikke Carlé på hobbyplan. Vi har kun vores egne rideheste i stalden. 


Sammen har de børnene Laura Carlé (født 2000), der er dressurrytter på landsplan samt Nicolai Carlé (født 1997).


Nicolai er ikke er til heste. Han er bueskytte og flere gange Dansk og Nordisk mester. Nicolai har vundet 18 DM-medaljer og 4 NM-medaljer i bueskydning og har deltaget i Europamesterskaberne en enkelt gang.


Rikke har tidligere været meget engageret i Hjallerup Rideklub, som en del af bestyrelsen og stævneudvalg og været stævneleder for et af Danmarks største dressurstævner med 1000 starter. I dag er familen medlem i Sportsrideklubben Aalborg. 


Rikke er hobby dressurytter og speaker ved stævner og kåringer, fx Hingstekåringen i Herning, og landsstævner. Speaker-Rikke har speaket ved:


  • CDI3*-CDI5* samt Unghestechampionatet i dressur i forbindelse med Hingstekåringen i Herning siden 2015 
  • CDI3* ved Aalborg Dressage Event og Equitour 
  • CDI3* og B-stævne på Blue Hors 
  • NBC-Aalborg - nordisk mesterskab i dressur for pony, junior og youngrider
  • DM i pony dressur individuelt
  • DM i pony dressur for hold
  • Championatsfinalen i dressur på Blue Hors.
  • Championatsfinaler i dressur og spring for pony
  • Adskillige B- og C-stævner i dressur


I gennem 8 år var Rikke en af drivkrafterne bag ved Ung i DV og i flere år været formand. Rikke har desuden tre gange været holdleder for det danske ungavlerlandshold, når Ung i Dansk Varmblod har deltaget i VM for Ungavlere. Rikke har derudover i mange år været hjælper ved Dansk Varmblods Hingstekåringer, Eliteskuer m.m. i forskellige funktioner.


Rikke har fra starten interesseret sig meget for dressur og især for grunduddannelsen af heste. Både i teori og praksis. På boghylden står alt fra gammel klassisk litteratur fra 30'erne til tysksprogede og moderne bøger.


Lige efter studentereksamen tog Rikke til Tyskland, drevet af nysgerrigheden efter at lære mere. Og hvor er så bedre at tage hen end til Tyskland og Celle, der er centrum for avl og uddannelse af Hannoveranerheste? Rikke tog til Dressurstall Platenhof ved Celle, der er en dressurstald ejet af familien von Platen. Her fik Rikke prøvet kræfter med alt fra avlshingste til landholdsponyer og unge heste, der deltog ved Bundeschampionatet. De tyske grundsætninger for dressur blev trænet og terpet hver dag - både teoretisk og praktisk: Takt, losgelassenheit, anlehnung, schwung, geraterichten, versammlung. Og det var utroligt lærerigt.


Hjemme igen læste Rikke på Århus Universitet og blev cand.mag i medier, kommunikation og filosofi. I mellemtiden udannede hun sig til dressurdommer. Er dog ikke længere aktiv dressurdommer.


Rikke er partner i virksomheden Ladegaard Partner, se www.ladegaard-partner.dk.


Stald Night and Day v. Rikke og Allan Carlé - Vaarstvej 230 - Vaarst - 9250 Gistrup - tlf. 29 11 05 58/30 12 48 35 - rikke@stald-night-and-day.dk

Copyright © All Rights Reserved